Нагороди та привітання: у ДДУВС відзначили кращих!

Новини університету

Вже стало традицією розпочинати робочий тиждень у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ із відзначення кращих працівників. Сьогодні на ректораті перед початком розгляду порядку денного грамоти отримали Кирило Недря та Марія Вакулич.

Вітав колег ректор навчального закладу полковник поліції Андрій Фоменко.

За заслуги перед українським народом грамоту Верховної Ради України отримав завідувач кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Кирило Недря.

Кирило Недря з Дніпра – один з оборонців Донецького аеропорту, воював у складі 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр». Є кавалером ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, Народним Героєм України. Завідувач кафедри ДДУВС – фаховий політолог, кандидат історичних наук, є тренером-викладачем в Національній поліції. В університеті на різних посадах працює понад 10 років.

Грамотою Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації нагороджена начальник відділу організації наукової роботи ДДУВС, голова Ради молодих вчених ДДУВС Марія Вакулич.

Марія Вакулич є автором та співавтором понад 138 наукових та навчально-методичних праць. Нагороджена орденом «Науковець року», орденом «Освітянська слава», почесною грамотою за вагомі здобутки та особистий внесок у розвиток науки України, почесною грамотою за вагомий внесок у розвиток національної системи освіти України, грамотою за перемогу у конкурсі молодих науковців «Young Economist» у межах Міжнародного наукового економічного форуму «New Economics», а також подякою за прояв активної професійної та громадської позиції, участь в організації та проведенні щорічного конкурсу проєктів та стартапів InnoDnipro.

Вітаємо нагороджених, бажаємо творчого натхнення, життєвої енергії, нових досягнень і щедрих ужинків на науковій ниві!

 

 


636