Нагородили переможців творчого конкурсу КМЄС та обговорили з його представниками напрямки подальшої співпраці

Заходи відділу докторантури та аспірантури, Новини університету

Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося нагородження учасників за результатами кампанії з підвищення обізнаності «Відправимо корупцію на карантин», організованої Консультативною місією ЄС в Україні (КМЄС) спільно з Фондом Ганса Зайделя (ФГЗ) серед студентів та курсантів університетів внутрішніх справ.

Призове, 3 місце, в категорії «Плакати» виборола команда ДДУВС «Реформатори». Ад’юнктка кафедри кримінального права та кримінології Юлія Рябчук, а також слухачка магістратури Євгенія Матвієнко отримали у якості нагороди від представників КМЄС ноутбук.

Нагадаємо, учасниці створили плакат «Відправимо корупцію на карантин», провівши аналогію між явищем корупції та епідемією. На збір інформації та реалізацію задуму витратили близько тижня.

Вітав призерок ректор ДДУВС Андрій Фоменко. Андрій Євгенович подякував дівчатам за принесену університету нагороду, побажав прогресивних ідей та високих результатів у подальших творчих і наукових пошуках.

На захід завітав експерт з питань боротьби Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Богдан Шапка. Він привітав учасниць конкурсу з достойним результатом, подякував ректору та науково-педагогічним працівникам за підготовку ініціативної та активної молоді, висловив надію на подальшу співпрацю Консультативної місії ЄС з університетом.

«У нашому університеті реалізуються різні європейські програми, це і дослідження проблем гендерної рівності, і внутрішньо-переміщених осіб. Ми співпрацюємо у цьому напрямку з європейськими грантами та європейськими організаціями. Ми постійно працюємо над створенням нових тренінгових центрів. Тому готові до прогресивних інноваційних відкриттів спільно з новими партнерами», – сказав ректор ДДУВС.

Зазначимо, що конкурс організований Консультативною місією ЄС в Україні (КМЄС) спільно з Фундацією Ганса Зайделя. Згідно з його умовами студенти надсилали для участі власні малюнки, відео та графічні роботи. Конкурс тривав кілька місяців, за цей час до нього долучилися 14 закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ.

 

 


539