Психологи з усієї України обговорили актуальні питання психологічного забезпечення закладів освіти МВС

Новини університету

Фахівці відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення ДДУВС взяли участь у семінар-нараді з оптимізації психологічного забезпечення освітнього процесу закладів освіти, що належить до сфери управління МВС за участю керівників і фахівців відділень психологічного забезпечення закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання системи МВС. Захід організований Департаментом персоналу Міністерства внутрішніх справ України та проведений у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

До семінар-наради також долучилися психологи закладів вищої освіти НАВС, ОДУВС, ЛьвДУВС, ЛДУВС, ДЮІ, Херсонської філії ОДУВС, Сумської філії ХНУВС, психологи Академій поліції Києва, Житомира, Кривого Рогу, Рівного, а також психологи Національної гвардії України.

Упродовж тижня учасники набували нових знань, вдосконалювали професійні навички в напрямах проведення психопрофілактичної роботи, оптимізації стану соціально-психологічного клімату в колективах, організації роботи з особами, які потребують психологічної підтримки, і звичайно ж обмінювались досвідом.

По завершенні семінар-наради відбулося засідання круглого столу на тему «Актуальні питання психологічного забезпечення закладів освіти, що належать до сфери управління МВС» за участі начальниці відділу психологічного забезпечення Департаменту персоналу МВС України Ніни Лигун і першого проректора ХНУВС Дмитра Швеця.

На засіданні круглого столу завідувачем відділення психологічного забезпечення ВКЗ ДДУВС Сергієм Вишневським була представлена доповідь «Практичне застосування полігону «Кризова кімната дружня до дитини» в діяльності психолога».

Всі учасники науково-практичного заходу отримали сертифікати.

 

 


604