Виграла конкурс грантів серед студентів та отримала стипендію 10 000 гривень на навчання

Новини університету

Студентка 3 курсу юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ стала переможницею соціальної програми «Scholarship», яку компанія SweetCV проводила у 2020-2021 році з метою допомоги талановитій молоді в отриманні освіти.

За умовами конкурсу, переможці отримали стипендію на навчання. Студентка ДДУВС Вікторія Щербина у своїй роботі на тему «Професія майбутнього: аналітичний погляд крізь час» проаналізувала сучасні дослідження науковців, попит професій на ринку праці та представила свій авторський погляд на професії майбутнього.

Вікторія пояснила, чому обрала саме таку тему для конкурсної роботи: «З плином часу змінюється й ринок професій. Те, що було актуальним 25 років тому, зараз можна зустріти лише у згадках тих часів. Занурюючись у роздуми про світ майбутнього, можна говорити про відмирання деяких професій. На їх місце прийдуть інші, і ми наразі маємо змогу спрогнозувати, які саме».

Ділимося з вами відео переможців соціальної програми «Scholarship», де вони розповідають про свої враження від конкурсу.

 

 


432