Представники управління патрульної поліції презентували у ДДУВС фахову книгу

Новини університету

Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч представників управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції та керівництва факультету превентивної діяльності ДДУВС.

У рамках зустрічі заступниця начальника відділення зв’язків з громадськістю УПП в Дніпропетровській області Алла Малиновська-Поправка презентувала університету книгу «Взаємодія поліції та громади. Досвід відділу зв’язків з громадськістю Департаменту патрульної поліції».

«Це напрацювання фахівців з усієї України. Проєкт включає в себе різні тематичні напрями, зокрема превентивну діяльність – протидію домашньому насильству, поширенню наркотиків, а також роботу з дітьми та молоддю. Маю надію, що вам буде цікавою ця книга», – зазначила Алла Володимирівна.

Зазначимо, що видання містить збірку матеріалів щодо впровадження принципів взаємодії поліції та громади в Україні, зокрема досвіду безпосередньо відділу зв’язків з громадськістю Патрульної поліції України за 3 роки.

У свою чергу декан факультету превентивної діяльності полковник поліції Костянтин Бахчев презентував фахівцям Управління патрульної поліції дитячий юридичний журнал «Поліцейська академія для малюків» із розмальовками та загадками.

 

 


735