Міжнародна програма наукового стажування

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Шановні колеги!

Для всіх охочих зберігається можливість приєднатися до Міжнародної програми наукового стажування. Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-696 від 24.07.2020 «Про забезпечення функціонування системи атестації наукових і науково-педагогічних кадрів», зважаючи на пандемію та обмеження при перетині державних кордонів, Ви можете проходити її дистанційно.

Крім того, за вимогами українського законодавства всі науково-педагогічні і наукові працівники повинні раз на 5 років проходити міжнародне наукове стажування. В багатьох університетах це нещодавно стало важливою вимогою для продовження контрактів викладачів. Іншим нововведенням стало прописання в контрактах завідувачів кафедр, професорів та викладачів чітких зобов’язань подаватися і вигравати зарубіжні гранти.

Серед спікерів: лідери США, ОАЕ, ФРН, Ізраїлю, Франції, Італії, КНР, Пакистану, Великобританії, керівники та засновники корпорацій Amazon, Tesla, Space-X, Facebook, Alibaba, Alipay, Microsoft, Apple, Google, видатні вчені і письменники – Нобелівські і Пулітцерівські лауреати, діячі культури, співаки, кінозірки, спортсмени, лауреати премій Оскар, Греммі, Золотий Глобус та ін.

Повна інформація і навчальний розклад Програми

Також Ви отримаєте Міжнародний Сертифікат. В ньому:

• Підтвердження отримання кваліфікації «Міжнародний Викладач/Старший дослідник» для можливості працевлаштування за кордоном і в Україні.

• Підтвердження надання Вам міжнародного гранту №IEG/U/2021/04/12 для акредитації, атестації та звітності.

• Підтвердження проходження Вами Міжнародної програми наукового стажування в країнах ЄС та ОЕСР в кількості 180 годин або 6 кредитів ECTS для отримання вчених звань доцента, професора, підтвердження міжнародного наукового досвіду та успішного продовження контракту.

Початок і закінчення програми: 25 червня – 16 серпня 2021 року.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час протягом півтора місяця.

Реєстрація: завершення реєстрації 5 липня 2021 року (включно) через офіційну електронну пошту Інституту internship@whfpdubai.com

Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на офіційний e-mail: internship@whfpdubai.com

• Прізвище, ім’я по-батькові українською мовою та ім’я і прізвище англійською, як в закордонному паспорті

• Місто і область

• Місце роботи і посаду

• e-mail і мобільний телефон

2. В темі листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму наукового стажування!

Видача міжнародних сертифікатів: для попередньої перевірки у червні, остаточно до 20 серпня 2021 року.

Витрати науково-педагогічних працівників для участі в програмі складають 2700 гривень у формі реєстраційного внеску. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми в розмірі 65 800 гривень.

В світлі наступної оптимізації системи вищої освіти і науки та 25% запланованого скорочення вищих навчальних закладів України та 35% викладацького складу це стажування буде гарантувати Вам робоче місце, працевлаштування, продовження контракту та кар’єрні перспективи в України або поза її межами.

 


318