Можливості академічної мобільності курсантів факультету органів досудового розслідування!

Анонси університету

Запрошуємо взяти участь у конкурсному відборі до національної програми «Студентська Академічна Мобільність (САМ) Україна». Ця програма є однією з компонентів проєкту ЄС «House of Europe», що фінансується Британською Радою в Україні Goethe-Institut та Французьким центром розвитку.

Нагадуємо, що спільна заявка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Харківського національного університету внутрішніх справ – серед переможців програми «Студентська Академічна Мобільність (САМ) Україна».

У рамках програм передбачається, що 10 курсантів, які навчаються за спеціальністю «Право», за напрямом підготовки фахівців для органів досудового розслідування, зможуть пройти навчання за обміном. При цьому академічні години зараховуються з 18 жовтня до 13 листопада 2021/2022 навчального року.

Кінцевий термін подання заявок – 16 липня 2021 року.

За більш детальною інформацією звертайтеся до деканату факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування (fpfps@dduvs.edu.ua) або до відділення міжнародних зв’язків ДДУВС (ird@dduvs.edu.ua, 756-46-18).

 

 


409