В академії поліції – круглий стіл!

Новини «Академії поліції»

Традиційне щорічне засідання круглого столу, присвячене актуальним проблемам первинної професійної підготовки поліцейських, відбулося у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Захід організували у дистанційному форматі з використанням платформи Zoom.

Участь у засіданні круглого столу взяли науково-педагогічні працівники ДДУВС, Запорізького національного університету, «Академії поліції» Донецького державного університету внутрішніх справ, а також практичні працівники підрозділів ГУНП в Запорізькій області, фахівці Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та представники адвокатської спільноти.

Із вступним словом до присутніх звернувся директор закладу Микола Назаренко, привітавши учасників та окресливши ключові напрями дискусії.

У рамках заходу обговорювали роль практичної складової в освітньому процесі, формування професійних компетентностей майбутніх поліцейських та їх готовність до професійної діяльності, особливості викладання окремих навчальних предметів тощо.

«Лише у щільній комунікації з науковою спільнотою та з врахуванням потреб практичних підрозділів ми здатні забезпечити ефективну підготовку кваліфікованих кадрів для Національної поліції України», – відзначив модератор заходу, заступник директора академії полковник поліції Андрій Рибалкін.

 

 


626