Ряд відзнак вручили у ДДУВС!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося засідання Вченої Ради. У рамках заходу найбільш активним курсантам було вручено ряд відзнак. Докладніше – у нашому матеріалі.

Вітав молодь із досягненнями перший проректор ДДУВС підполковник поліції Олександр Юнін.

Подякою Міністерства внутрішніх справ України за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість було нагороджено курсантку факультету органів досудового розслідування Віолетту Рец та студентку юридичного факультету Анастасію Мухай.

Окрім цього, грамоту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого за активну участь у п’ятому засіданні Всеукраїнського круглого столу «Актуальні питання забезпечення службово-бойової діяльності сил сектору безпеки і оборони» було вручено курсанткам факультету стратегічних розслідувань Лілії Пальчинській та Каріні Рудницькій.

Також дипломом ІІІ ступеня за презентацію доповіді на Міжнародній науково-практичній конференції «Науковий пошук курсантів-2021», проведеної на базі Могилевського інституту Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь, відзначено курсантку факультету органів досудового розслідування Наталію Темрієнко та курсантку факультету превентивної діяльності Єлизавету Вільхову.

 

 


750