Вітання із професійними святами приймали у ДДУВС!

Новини університету

До Дня слідства та напередодні Дня Національної поліції України у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося нагородження керівників структурних підрозділів закладу. Проректорів та деканів вітав ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Так, з нагоди Дня Національної поліції України ювілейними годинниками було нагороджено першого проректора ДДУВС підполковника поліції Олександра Юніна, проректора генерала поліції третього рангу Сергія Коміссарова, а також проректорів Ларису Наливайко та Олександра Сидорова.

Зокрема, нагрудними знаками «55 років ДДУВС» було нагороджено декана факультету превентивної діяльності полковника поліції Костянтина Бахчева, декана факультету органів досудового розслідування полковника поліції Сергія Обшалова, декана факультету стратегічних розслідувань підполковника поліції Владислава Лазарєва та декана факультету кримінальної поліції майора поліції Сергія Балабана.

З нагоди Дня слідства в Україні Сергію Обшалову також вручили вітальний лист.

Ректор Андрій Фоменко привітав колег із професійними святами.

«Прийміть найщиріші вітання! Висловлюю також слова вдячності за підготовку висококваліфікованих фахівців для підрозділів Національної поліції України та активну участь у розвитку університету», – зауважив Андрій Євгенович.

Окрім цього, сьогодні ректор ДДУВС Андрій Фоменко долучився до урочистого заходу з нагоди святкування шостої річниці від дня створення Національної поліції України. Урочистості відбулися на базі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. У заході також взяли участь керівники та особовий склад обласної поліції, очільники обласної влади та правоохоронних відомств. Правоохоронці отримали вітання із професійним святом від гостей заходу.

 

 


697