ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!

Новини університету

Я радий вітати вас із здобуттям вищої освіти та здійсненням мрії поповнити лави офіцерів поліції. Ви отримали надійний фундамент знань і навичок, потрібних для виконання своїх службових обов’язків. Пам’ятайте, що обраний вами шлях покладає на вас обов’язок завжди залишатися відданими присязі, Українському народові та державі. Законність, відповідальність та гуманність мають стати основою вашої професійної діяльності.

Тепер ваш життєвий і професійний шлях залежить тільки від вас – від ваших знань і вмінь, від вашого ставлення до справи і до обраної професії, від вашого бажання професійно зростати та самовдосконалюватися.

Удосконалюйте свою професійну майстерність, із відповідальністю виконуйте покладені на вас завдання, будьте чесними та дисциплінованими. Відданою службою ви зможете зміцнити віру українського народу у справедливість.

З сьогоднішнього дня і в подальшому ви – надія і опора для своїх сімей, тверде плече в захисті Українського народу та світле майбутнє нашої могутньої держави!

 

З повагою
директор Департаменту
персоналу МВС України
Геннадій ДОСКЕВИЧ

316