Вітання ректора ДДУВС з нагоди випуску курсантів!

Новини університету

Шановні випускники! Щиро вітаю вас із успішним закінченням навчання у стінах Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та врученням документів про вищу освіту!

Упродовж навчання ви щодня ставали на крок ближче до омріяної професії, а це вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та постійної фахової підготовки.

Ваш випуск – без перебільшень, одна з найбільш важливих подій для нашого університету та для всієї правоохоронної системи України. Це результат невтомної праці науково-педагогічних працівників, ваших безпосередніх наставників та самовідданої роботи усього колективу, який щодня докладає значних зусиль для забезпечення гідних умов навчання.

Переконаний, що за ці роки ви не лише опанували весь спектр службових обов’язків поліцейського. Ви пройшли значно серйозніший шлях. Це шлях становлення дорослої, відповідальної та компетентної особистості, готової до будь-яких життєвих завдань. Вірної своєму вибору.

Пам’ятайте, що саме на поліцію покладено найбільш благородне та серйозне завдання: захищати життя і здоров’я людей, підтримувати у країні правопорядок, боротися зі злочинністю. Тепер ця місія офіційно стає вашою!

Бажаю вам ніколи не зупинятися на досягнутому, невпинно розвивати професійні навички та реалізовувати найзаповітніші мрії!

Андрій Фоменко

 

 


416