Шановні випускники закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України!

Новини університету

Для Міністерства внутрішніх справ України черговий випуск дипломованих фахівців – головна подія кожного навчального року, а в рік 30-ої річниці незалежності України – визначна.

Щиро вітаю вас із успішним завершенням навчання та отриманням першого офіцерського звання!

Цього дня розпочинається новий етап вашого життя. Ви розкрили свої таланти, знайшли справу свого життя, отримали професію за покликанням. Нехай знання, які ви отримали протягом навчання, дадуть вам відчуття впевненості для виконання поставлених завдань в органах та підрозділах Національної поліції України.

Так уже влаштовано в житті, що час навчання минає швидко. Здавалося б, нещодавно ви ступили на поріг закладу вищої освіти, зовсім недавно ще було курсантське життя, повне радісних вражень і дрібних прикростей, і ось тепер – випуск.

Відтепер і надалі ви – надія і опора не лише для своїх сімей, а й усього українського суспільства. Сьогодні перед вами відкриваються нові життєві обрії. Сподіваюся, що за час навчання ви зміцнилися в усвідомленні свого життєвого вибору.

Нехай покликання охороняти права і свободи громадян, протидіяти злочинності, підтримувати публічну безпеку і порядок залишається незмінним протягом усього життя. І пам’ятайте, довіра народу – найкраща оцінка вашої роботи.

Будьте гідними високого звання випускника закладу вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України! Нехай у вашому житті офіцерська честь буде понад усе! Завжди будьте прикладом дисциплінованості й вимогливості, патріотизму та самовідданості.

Служіть і захищайте!

 

Державний секретар
Міністерства внутрішніх справ України
Олексій ТАХТАЙ

268