Шановні випускники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Новини університету

Колегія Міністерства внутрішніх справ України щиро вітає вас із успішним завершенням навчання та отриманням професії правоохоронця!.

Ваша мрія – поповнити лави офіцерів поліції успішно здійснилася, і цього дня розпочинається цікавий і важливий шлях самостійного життя, наповненого професійними успіхами та життєвими перемогами. Сподіваємося, що знання та вміння, які ви отримали упродовж навчання, дадуть вам відчуття впевненості в служінні суспільству та державі.

Ми раді вашому життєвому вибору. Енергійні, чесні, відверті та відкриті для громади поліцейські є запорукою стабільності та безпеки кожної родини нашої країни.

Ще вчора вас оцінювали викладачі, відтепер найвищою оцінкою вашої діяльності є довіра громадян, їх безпека і повага. Переконані, що в будь-яких обставинах ви залишитеся відданими Присязі, не зрадите правді, добру та честі.

Завжди будьте прикладом дисциплінованості й вимогливості, патріотизму та самовідданості.
Будьте гідні своєї Батьківщини та подвигу її героїв, що віддали своє життя, виконуючи службові обов’язки в боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України!

Служіть чесно!

 


320