Від навчання до успіху: випускники діляться досвідом

Новини університету

Нову традицію започаткували випускники факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань ДДУВС – у переддень випускного вони зустрілися з курсантами молодших курсів аби поділитися досвідом та надати цінні настанови.

Юнаки та дівчата згадали цікаві моменти навчання в університеті. Розповіли, як знайшли тут кращих друзів, а хтось зустрів своє перше кохання.

Випускники поділилися порадами, які самі хотіли б отримати, коли навчалися на перших курсах університету. Зокрема, старшокурсники радили не витрачати час даремно та не відкладати все на потім.

«Якщо хочете домогтися успіхів в обраній професії, починайте вже сьогодні. Якомога раніше долучіться до наукової роботи, громадського життя університету та міста в цілому. Будьте активними та ініціативними! Також пам’ятайте, що університет − це місце перетину величезної кількості людей, до того ж дуже цікавих. Зв’язки, перспективи, успішна кар’єра починаються у ДДУВС. І ми, випускники 2021 року, у тому переконалися на власному досвіді», − запевнила випускниця факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Христина Воробець.

Курсанти молодших курсів із зацікавленням слухали піднесені розповіді випускників, ставили запитання, радились. Хочеться вірити, що відкритість, щирість та готовність ділитись своїми успішними кейсами з боку попередників надихатиме нинішніх курсантів розвиватись та отримувати максимум знань під час навчання.

На згадку про перший випуск факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань у ДДУВС старшокурсники подарували молодшим колегам іменний торт.

 

 


505