З турботою та милосердям у серцях!

Новини «Академії поліції»

Слухачі та співробітники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх відвідали Запорізький дитячий будинок-інтернат, що на Великому Лузі. У цьому закладі живуть і навчаються діти з діагнозами ДЦП та аутизм.

Слухачі центру подарували вихованцям частки своєї душі цим дітям. Вони продемонстрували виступи з тактики самозахисту, прийоми затримання правопорушників, кидкову техніку та способи захисту від нападу з холодною та вогнепальною зброєю.

Також слухачі академії поліції залюбки поспілкувались з дітьми, позмагалися з вихованцями інтернату в естафеті та зіграли з ними в баскетбол. Після чого подарували солодощі та сувеніри.

Навзаєм отримали найцінніше – безмежну радість, усмішки дітей та надію на нові зустрічі. «Тепер ми знаємо напевно, що кожному з нас потрібно проявляти своє співчуття та співпереживання оточуючим», – переконаний викладач циклу спеціальних дисциплін ЗЦППП «Академія поліції» м. Запоріжжя ДДУВС майор поліції Алім Брижак.

 

 


284