Дипломованими юристами стали 383 випускники ДДУВС

Новини університету

Сьогодні, 16 липня, у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ вітали випускників юридичного факультету спеціальностей «Право» та «Правоохоронна діяльність». Дипломи бакалаврів отримали 383 перспективні фахівці юриспруденції, п’ятеро з них – дипломи з відзнакою.

З вітальним словом до винуватців свята звернувся ректор університету Андрій Фоменко. Він висловив сподівання, що та ґрунтовна база знань і навичок, яку здобули випускники у стінах ДДУВС, забезпечать їм подальше професійне становлення.

«Керівництво університету, науково-педагогічні працівники зробили все, щоб ви поряд із виконанням своїх службових обов’язків мали змогу отримати теоретичні знання, набули вмінь та навичок їх застосування в практичній діяльності, стали кваліфікованими фахівцями. Цей день відкриває перед вами нову сторінку у житті. Переконаний, що кожен із вас досягне професійного успіху, підкорить нові вершини, здобуде славних перемог на благо нашої Батьківщини», – сказав ректор.

Дипломи з відзнакою отримали Ілона Олійник, Марія Землянко, Анастасія Коптяєва, Юлія Сойка та Аніта Калюжна.

Грамотою за активну громадську діяльність в житті університету та пам’ятною медаллю «55 років ДДУВС» ректор нагородив Даниїла Голуба, Анастасію Бєлову, Анастасію Петрову, Ігоря Колосова та Івана Сея, подякою за активну спортивну діяльність – Дмитра Кучера.

У ході вручення дипломів кожного із них, випускників, а тепер вже фахівців-юристів, переповнювали емоції: радість, хвилювання, гордість, надія, сподівання.

З теплими та щирими вітальними словами до колишніх студентів, а нині – бакалаврів – звернулася декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко. Вікторія Миколаївна закликала випускників не зупинятися на досягнутому, запросила продовжувати навчатися в рідному університеті, здобуваючи освітній ступінь «магістра», адже висококваліфіковані спеціалісти зараз вкрай потрібні нашій країні.

Зі словами вдячності у свою чергу до батьків та викладачів звернулися кращі випускники – Анастасія Бєлова та Даниїл Голуб.

У цей день для випускників-юристів звучали музичні вітання від учасників художньої самодіяльності університету.

Всі студенти, з хвилюванням приймали вітання, і не могли не погодитися: абсолютно неймовірною здається швидкість, з якою пролетіли цілих 5 років у стінах улюбленого факультету.

ДДУВС бажає своїм випускникам досягнення нових вершин, постійного оптимізму, впевненості та удачі. Вірте у свої мрії – у них є прекрасна особливість збуватися!

 

 


786