Друга перемога у Всеукраїнському конкурсі Нацдержслужби

Новини університету

Студентка 2 курсу факультету соціально-психологічної освіти та управління Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Маргарита Дуда перемогла у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт Національного агентства України з питань державної служби.

Конкурсну роботу студентки на тему «Гендерно орієнтоване бюджетування: розуміємо та впроваджуємо правильно» визнали найкращою у номінації «Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків».

«Гендерно орієнтоване бюджетування – це складна тема навіть для фахівців. І приємно було те, що авторка використала зрозумілу мову для подання цих ідей. Вона розвінчує певні міфи про гендерно орієнтоване бюджетування і наводить конкретні приклади. Особливо імпонує, що авторка пропонує власні рекомендації щодо покращення застосування гендерно орієнтованого підходу», – відзначила представниця ООН «Жінки» Ганна Герасименко.

«Під час нагородження переможців конкурсу Голова НАДС Наталія Алюшина наголосила на важливості залучення до державної служби нової генерації молоді. Наша справа – якісна підготовка фахівців з публічного управління та адміністрування, що ми успішно й робимо», – зазначив завідувач кафедри управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, професор Сергій Шевченко.

Нагадаємо, це вже друга перемога здобувачів вищої освіти університету на Всеукраїнському конкурсі творчих робіт НАДС. Минулоріч студентка 3 курсу факультету соціально-психологічної освіти та управління Яна Крістєва стала переможницею у номінації «Спеціальна відзнака Національного агентства України з питань державної служби».

 

 


600