Міжнародне наукове стажування в Болгарії

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Стажування «Сучасні методи навчання та інноваційні технології в вищій освіті: європейський досвід та глобальні тенденції» проводить Університет страхування та фінансів (ВУЗФ, Болгарія (Софія)) (VUZF University of Finance, Business and Entrepreneurship).

Стажування включає наступне:

Курс 1. Новітні та іноваційні методи навчання -45 год.

Курс 2 Використання ІТ – технологій у навчальному процесі, форма дистанційного навчання -45 год.

Курс 3. Інтернаціоналізація навчального процесу та можливостей освіти. Європейські та світові приклади якості академічного навчання-30 год.

Курс 4. Системи вищої освіти в Болгарії. Програми підготовки та організації навчального процесу: уніфікація та диференціація-30 год.

Курс 5. Специфіка наукової підготовки в Польщі. Написання та публікація наукових робіт (Web of Science, Scopus) -30 год.

У програмі стажування також:

– консультації з підтвердження у Європейському Союзі наукових ступенів та вчених звань, здобутих в Україні та захисту дисертаційних досліджень у кращих вузах Європи;

– пропозиції щодо можливості навчання в докторантурах університетів Болгарії;

– презентація напрямків навчання та можливостей співпраці з партнерськими університетами Болгарії;

– публікації (економіка, безпека, політологія) у міжнародних періодичних виданнях VUZF REVIEW (papersvuzf.net), (psssj.eu).

За результатами стажування учасники отримають сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування, загальним навантаженням 180 годин (6 ECTS), який підтверджує проходження курсу підвищення компетентностей у ЗВО країни, що входить до Європейського Союзу. Сертифікат дійсний щодо здобуття звання доцента, професора, враховується під час ліцензування та акредитації освітньої програми, забезпечує виконання показників науково-педагогічної активності працівників ЗВО.

Контакти: (063)4197054 email: osvita21@ukr.net

 


456