Студентка ДДУВС – серед найкращих з-поміж 1500 учасників наукового конкурсу!

Новини університету

Представниця Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ посіла 3 місце у конкурсі на кращу наукову роботу серед студентів та молодих науковців. Захід було приурочено до 25-ї річниці прийняття Конституції України.

Урочисте нагородження переможців відбулося у Конституційному Суді України. Серед членів журі – видатні правники, представники Верховної Ради України, Міністерства молоді та спорту України, Конституційного Суду України, Національної академії наук України, Національної академії правових наук України, Інституту держави і права ім. В. М. Корецького тощо.

Так, студентка 2 курсу юридичного факультету ДДУВС Аліна Проценко посіла 3 місце на Всеукраїнському конкурсі есе «Молодь про Конституцію України», який проводився Інститутом політико-правових та релігійних досліджень спільно з Радою молодих юристів України з нагоди відзначення 25-ї річниці Конституції України. Робота виконана під науковим керівництвом проректорки ДДУВС Лариси Наливайко.

Зазначимо, що перемогу учасниця здобула серед більш ніж 1500 учасників.

Під час урочистостей гостей привітав голова Координаційної ради молодих юристів України Євген Которобай.

«Талановита молодь – запорука процвітання нашої країни. Сьогодні як ніколи важливо звернути увагу на зміцнення конституційності України, а результати ваших наукових роздумів переконують у тому, що у нашій державі зростає обдарована молодь, яка має активну громадянську позицію та готова до конструктивних змін!» – зазначив Євген Которобай.

Конкурс організовано під патронатом Міністерства освіти і науки України та за підтримки Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, Департаменту молоді та спорту КМДА, Київського відділення Малої академії наук учнівської молоді, видавництва «Юрінком Інтер». Метою його проведення стало утвердження правових основ незалежної України, її суверенітету, територіальної цілісності, забезпечення прав людини та громадянина, а також залучення наукової студентської молоді та молодих вчених до вивчення актуальних питань конституційно-правового регулювання в Україні.

 

 


630