59 випускників поповнять лави Нацполіції!

Новини «Академії поліції»

Церемонія випуску слухачів відбулася сьогодні у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Відсьогодні 59 випускників центру поповнять лави Національної поліції України у Запорізькій, Донецькій, Кіровоградській, Черкаській, Київській областях та безпосередньо у Києві.

Поліцейські разом заспівали гімн, а також вшанували хвилиною мовчання правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків.

У рамках заходу випускникам також вручили дипломи. Зокрема, найактивніших було відзначено грамотами за участь у житті академії.

За традицією випускники підкинули в небо монети задля успішної служби в подальшому.

Слухачів вітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Олександр Константинов та начальник управління логістики та матеріально-технічного забезпечення Головного управління Національної поліції в Запорізькій області підполковник поліції Олег Азаренко.

Звернувся до випускників і директор академії поліції Микола Назаренко.

«Нехай справа, яку ви обрали, приносить вам задоволення та вдячність громадян. Бажаю міцного здоров’я, мужності, витримки, незламного духу, кар’єрного та професійного росту, продовжувати підвищувати свою професійну майстерність та гідно нести звання поліцейського!» – зазначив директор.

До привітань долучились і нинішні слухачі центру, які підготували для випускників показовий виступ з тактики самозахисту, наприкінці якого утворили живу піраміду з синьо-жовтим прапором України.

 

 


494