На алеї Скверу Героїв відкрилася виставка, присвячена 30-річчю об’єднання Німеччини

Новини університету

У Дніпрі відкрилася виставка просто неба «Злам на Сході. Життя змінюється». До заходу долучився ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко.

У відкритті виставки взяли участь новопризначена Генеральна консулка Німеччини у Донецьку з офісом у Дніпрі Таня Байер, Дніпровський міський голова Борис Філатов, начальник Південно-Східного відділу Українського інституту національної пам’яті Ігор Кочергін.

Зазначимо, що проєкт реалізується з ініціативи Посольства Федеративної Республіки Німеччина і Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку з офісом у Дніпрі, Українського інституту національної пам’яті та за підтримки Дніпровської міської ради.

У ході спілкування з новопризначеною Генеральною консулкою Німеччини у Донецьку з офісом у Дніпрі Танею Байер ректор ДДУВС Андрій Фоменко зазначив, що відкриття виставки є знаковою подією для Дніпра, а особливо для молоді, у тому числі курсантів та студентів університету внутрішніх справ.

«Визначальним для нашого співробітництва надалі є те, що Ви є фахівцем з юриспруденції, маєте багаторічний досвід роботи у цій сфері, а отже, матимемо перспективи плідної спільної роботи консульства і нашого університету. Запрошуємо Вас до ДДУВС для спілкування та обговорення найбільш актуальних питань співпраці!», – наголосив Андрій Фоменко.

Експозиція «Злам на Сході. Життя змінюється» присвячена періоду після об’єднання Німеччини. У центрі її уваги не лише історичні події, вона також запрошує до діалогу на такі теми, як свобода, солідарність, ракурси власної історії, наслідки конфліктів і процеси примирення.

Ознайомитися з виставкою можна протягом місяця у сквері Героїв (неподалік фонтану, роза вул. Андрія Фабра та проспекту Олександра Поля).

 

 


494