Командний дух, справжня жага до перемоги!

Новини університету

Ось, що об’єднало цими вихідними учасників табірного збору. Справжнє спортивне свято для першокурсників організували у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Спритність, кмітливість та витривалість демонстрували збірні команди факультетів.

Погожий літній ранок гарантував представникам спортивної спільноти гарний настрій та налаштування на перемогу.

Програма була насиченою. Силове змагання, естафета, перетягування канату, пенальті, боротьба Сумо, волейбол – саме в таких етапах змагання боролися за першість 4 команди, до складу яких увійшли курсанти всіх факультетів.

«Курсанти цікаво та корисно провели час. Змагання додали азарту, а командна гра сприяла злагодженню в колективі. Вони відчули плече товариша, який буде підтримувати не лише на спортивному майданчику, а й протягом насичених років навчання», – розповідає завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктор Богуславський.

Всі учасники продемонстрували гарну фізичну підготовку та сильну командну гру. Не менш важливою була і підтримка вболівальників, які емоційно додавали азарту спортсменам та мотивували команди до перемоги.

За підсумками спортивного свята перемогу святкували курсанти факультету превентивної діяльності. Другими стали курсанти факультету кримінальної поліції, а почесне третє місце посіли курсанти факультету стратегічних розслідувань.

У силовому змаганні та волейболі першість виборов факультет кримінальної поліції. Курсанти факультету превентивної діяльності показали найкращий результат в естафеті, пенальті, перетягуванні канату та боротьбі Сумо.

 

 


613