Щирі співчуття з приводу смерті проректора Глуховері Віталія Андрійовича

Новини університету

З глибоким сумом колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ сприйняв звістку про смерть проректора, доктора юридичних наук, Заслуженого юриста України, генерала поліції третього рангу Глуховері Віталія Андрійовича.

У 2015-2017 роках обіймав посаду ректора, з 2020 року – проректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Віталій Андрійович був високоосвіченою інтелігентною людиною. Його поважали колеги, курсанти та студенти.

Своїм основним завданням він вважав збереження в університеті кращих традицій освітянства, приділяв значну увагу модернізації матеріально-технічної бази, упровадженню європейських і світових педагогічних технологій.

Особистим життям Віталій Андрійович довів, що мрії про професію здійснюються, а успіх приходить до того, хто наполегливо працює й постійно самовдосконалюється. Високий професіоналізм, організаторські здібності, мислення державного масштабу й почуття відповідальності забезпечили генералу Глуховері загальновизнаний авторитет і повагу.

Керівництво університету, викладачі, курсанти та студенти висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким померлого, сумують разом із ними.

Пам’ять про почесного ректора Глуховерю Віталія Андрійовича назавжди збережеться у наших серцях. Вічна та світла пам’ять…

 

 


20 231