Захопливе випробування квестом: у ДДУВС продовжують впроваджувати інтерактивні методи навчання

Новини університету

Вже за усталеною традицією на факультеті підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань влаштували професійний квест для учасників табірного збору. Подробиці гри – у нашому фоторепортажі.

2 команди зі стрічками червоного та синього кольорів, бадьорі девізи, повна готовність боротися за перемогу, – курсанти-першокурсники зібралися на плацу. До усіх присутніх звернулась заступник декана факультету Ельвіра Сидорова.

Після цього викладачі кафедри фінансових та стратегічних розслідувань презентують курсантам правила квесту та безпосередньо фабулу: до Управління стратегічних розслідувань у Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції надійшла інформація про злочинну групу торгівців зброєю.

Далі – цікавіше. Декілька локацій, які учасники квесту мають пройти крок за кроком: теоретичні питання і фізичні вправи; загадки, головоломки, використання спеціальних технічних засобів та мультимедійних гаджетів – усе задля того, щоб скласти цілісну картину злочину та припинити злочинну діяльність організованої групи.

Квест відбувся у жвавій, веселій, захопливій атмосфері. Першокурсники проявили неабияку креативність у розв’язанні завдань та отримали високу оцінку від викладачів.

За результатами квесту переможці та учасники отримали дипломи.

 

 


651