Навчальний візит в ОАЕ для юристів (жовтень 2021)

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь в Інституційному Навчальному Візиті в ОАЕ, що відбудеться 17-24 жовтня 2021 року.

До участі в заході запрошуються: практикуючі юристи, судді, працівники апарату суду, викладачі, нотаріуси.

Це чудова можливість завести корисні ділові зв’язки і підвищити професійний рівень. В кінці програми всі учасники отримають Сертифікат.

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ

17 жовтня (неділя) – 08:00 зустріч Учасників подорожі з керівником групи в аеропорті KBP (Бориспіль). 10:45 виліт з Києва в Об’єднані Арабські Емірати. 17:45 – приліт у Дубай. Здача ПЛР-тесту. Трансфер у готель. Поселення. Ночівля в готелі.

18 жовтня (понеділок) – сніданок. Зустріч з юристом та презентація правової системи ОАЕ. Очікування результатів ПЛР тесту. Ввечері підйом на 124-125 поверхи найвищого хмарочоса планети – Бурдж-Халіфу (входить у вартість), на якому зустрінемо мальовничий захід сонця та помилуємось нічним містом з найвищої точки.

19 жовтня (вівторок) – сніданок. Оглядова автобусно-пішохідна екскурсія ультрасучасною частиною Дубая. Побачимо штучний острів Palm Jumeirah, масштаби якого настільки великі, що його видно з космосу, розкішний готель Atlantis The Palm, який перший відкрився на цьому острові, Burj Al Arab – найвідоміший готель Дубая у вигляді паруса, який розташовано на воді, Madinat Jumeirah Arabian – арабську «Венецію» та справжній оазис Перської затоки, район Downtown Dubai – туристичний центр міста. Перерва на обід. Вільний час. Ночівля в готелі.

20 жовтня (середа) – сніданок. Зустріч у суді. Перерва на обід. Оглядова пішохідна екскурсія старою частиною міста. Прогуляємось старими вуличками у древньому районі Бастакія, з якого почалась історія ультрасучасного Дубая, відчуємо аромат прянощів та справжній арабський колорит. Вільний час. Ночівля в готелі.

21 жовтня (четвер) – сніданок. Зустріч з консулом. Перерва на обід. Вільний час для пляжного відпочинку та шопінгу. Ночівля в готелі.

22 жовтня (п’ятниця) – сніданок. Вільний час. Обід. Після обіду відправляємось у пустелю на джип-сафарі, де помилуємося мальовничим заходом сонця в пустелі, далі катання на верблюдах та вечеря з бедуїнами. Повернення в готель. Ночівля в готелі.

23 жовтня (субота) – сніданок. Запрошуємо відвідати EXPO 2020 Dubai, де темами будуть «Можливості», «Мобільність», «Стійкий розвиток» (входить у вартість). До виставки долучились 190 країн. Площа виставки займає 438 гектарів. Ночівля в готелі.

24 жовтня (неділя) – сніданок. Виселення з готелю. Вільний час до обіду. Трансфер в аеропорт. 18:45 – виліт в Україну.

Вартість участі становить 1080 євро.

У вартість включено:

* Міжнародний авіапереліт Київ-Дубай-Київ

* Проживання 7 ночей в готелі 4* при двомісному розміщенні

* Дворазове харчування в готелі

* Трансфер аеропорт-готель-аеропорт

* Страховий поліс, який покриває випадки COVID-19

* Страховий поліс від невиїзду

* Автобусно-пішохідна екскурсія по сучасному Дубаю

* Пішохідна екскурсія по старому місту

* Екскурсія в пустелю з вечерею

* Підйом на 124-125 поверхи найвищої будівлі у світі Burj Khalifa

* Зустрічі з юристами, суддями та консулом

* Вхідний квиток на ЕКСПО-2020

* Супровід керівника групи

* Курортний збір

Додатково оплачується:

* Кишенькові витрати на додаткові атракції

Для резервації та бронювання місця необхідно оплатити завдаток у розмірі 7000 грн. Кількість місць обмежена!!!

Для резервації місця та за додатковою інформацією звертайтесь до керівника проєкту к.ю.н. Яворського Романа Івановича +38 (098) 972-43-44 yavorskiroman@gmail.com

 


480