Тваринам теж потрібен дім: у ДДУВС – благодійна акція!

Новини університету

Напередодні Міжнародного дня безпритульних тварин курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали притулок «Лучик надежды» та започаткували співпрацю з центром.

Вони не лише готуються стати правоохоронцями. Вони розуміють, що понад усе важливо бути людьми. А хіба може бути краще підтвердження людяності, аніж допомога хвостатим товаришам?

Напередодні Міжнародного дня безпритульних тварин курсанти ДДУВС на чолі з завідувачкою відділення зв’язків з громадськістю майором поліції Яною Шнурко та за підтримки керівництва закладу влаштували у міському притулку справжнє генеральне прибирання. Разом прибрали територію, де розташовані вольєри, а також допомогли власниці спеціалізованого центру розчистити локації, призначені для розміщення інших тварин.

Приділили увагу і чотирилапим товаришам: пригостили їх смаколиками та погралися з ними.

Курсанти розповідають: метою проведення благодійної акції стало привернення уваги суспільства до проблем безпритульних тварин. Наразі у притулку розміщено понад 100 собак та котів, і досить часто власники повертають їх до центру, зрозумівши, що не готові про них піклуватися.

Відтепер у рамках співпраці з притулком у соцмережах ДДУВС періодично буде розміщуватися інформація про тварин, які шукають дім.

Бажаючих подарувати пухнастикам сім’ю просимо надсилати повідомлення в офіційних соцмережах ДДУВС:

Facebook

Instagram

Більше інформації про притулок для тварин: instagram.com/luchik_nadejdu

 

 


365