У ДДУВС «запалили» 30-ту річницю Незалежності України

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ до головного державного свята влаштували видовищний флешмоб.

У святковому дійстві взяли участь понад 400 курсантів-першокурсників навчального закладу. Художня керівниця Ірина Григорович повідомила, що готувалися завзято та оперативно. На ентузіазмі підготували постановку за 4 репетиції. Також стало відомо, що цей флешмоб був наймасовішим у порівнянні з тими, що були раніше.

Погода внесла свої корективи в день реалізації постановки. І все ж дощ не завадив «запалити» свято.

«Я вперше у житті беру участь у подібному дійстві. Для мене це новий досвід, нові емоції, нові враження. Репетиції нас ще більше здружили з одногрупниками. Вже хочеться скоріше подивитися, як же вона виглядає ця символічна цифра 30 згори», – ділиться враженнями першокурсник Андрій Шевченко.

А ідея флешмобу така: на плацу закладу учасники вибудували величезну цифру 30, в середині якої розкрилася квітка – образ державності, візуальна символіка свята Дня Незалежності-2021.

Юнаки та дівчата злагодженими рухами сформували динамічну айдентику, що у темряві розквітла сяйвом ліхтариків.

У ході флешмобу звучали патріотичні сучасні українські пісні. У фіналі курсанти всі разом заспівали Державний Гімн України.

 

 


591