«Шаную воїнів, біжу за героїв України»: у Дніпрі – патріотичний забіг за участі курсантів ДДУВС!

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ долучилися до патріотичного забігу з легкої атлетики «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Захід приурочено до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Участь у ньому взяли курсанти ДДУВС під керівництвом помічника ректора Володимира Ковбаси та заступника декана факультету органів досудового розслідування Андрія Андреєва.

Захід розпочався на Алеї пам’яті загиблих Героїв Революції Гідності та бійців АТО.

Під час забігу кожен із учасників долав певну відстань, обрану з-поміж декількох запропонованих дистанцій, із закріпленим на футболці іменем воїна, який віддав своє життя в боротьбі за територіальну цілісність України.

Курсанти факультету органів досудового розслідування зазначають: мотивація пробігти за героїв України у кожного своя, особиста.

«Хтось долучається до такого забігу через відчуття патріотизму, у когось під час військових дій загинув член сім’ї або друг. Я ж вирішив підтримати свого родича, який добровольцем пішов у зону АТО/ООС і до сих пір знаходиться там. Своєю участю я підтримую і його товаришів, які також захищають країну. Окрім цього, перед початком забігу попрохав організаторів, щоби мені на футболці закріпили ім’я загиблого нікопольця – мого земляка», – розповідає курсант факультету органів досудового розслідування Олексій Сидоренко.

 

 


438