Збірна академії поліції – серед найсильніших у турнірі «Лава на лаву»!

Новини «Академії поліції»

3 дні поспіль на острові Хортиця тривав XXV Міжнародний фестиваль національних воїнських та традиційних культур «Запорозький СПАС» імені Анатолія Єрмака. Серед учасників – представники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У рамках фестивалю усі бажаючі мали змогу побачити змагання «Лава на лаву», турніри з козацького та історичного фехтування, майстер-класи національних бойових мистецтв, народного мистецтва тощо.

Команда академії поліції поборолася за перемогу у турнірі з бойових мистецтв відразу у декількох розділах: «Лава на лаву», «Навхрест», «На поясах», «Тягнути бука».

У чемпіонаті з рукопашу в розділі «Лава на лаву» збірна центру посіла 3 місце. Бійцям вручили кубки та грамоти Міністерства молоді та спорту України.

«Котрий рік поспіль слухачі академії беруть участь у Міжнародному фестивалі національних воїнських та традиційних культур. Ми навіть серед слухачів такі змагання влаштовуємо, адже патріотичному вихованню приділяємо значну увагу», – зазначає директор академії поліції Микола Назаренко.

У рамках фестивалю працівники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» презентували відвідувачам заклад та розповіли про вступ та особливості навчання, а також дозвілля студентів і курсантів.

 

 


406