У ДДУВС визначили пріоритетні напрями розвитку на конференції трудового колективу!

Новини університету

Традиційна щорічна конференція трудового колективу відбулася сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Підбивали підсумки минулого навчального року та визначали подальшу стратегію розвитку закладу 112 делегатів: керівництво, науково-педагогічні працівники та представники студентсько-курсантської ради.

Конференція проходила із цілковитим дотриманням санітарно-протиепідемічних норм.

Учасники заходу заслухали звіт ректора полковника поліції Андрія Фоменка про результати діяльності ДДУВС у 2020-2021 році та заходи щодо вдосконалення роботи у 2021-2022 навчальному році. Так, Андрій Євгенович підсумував результати цьогорічної вступної кампанії та подякував усім, хто зробив свій внесок у популяризацію закладу, брав участь у профорієнтаційній роботі тощо.

«Дякую всім за роботу та бажаю кожному професійного та особистісного розвитку. Наше головне завдання – надавати якісні освітні послуги. Саме тому переконаний, що ви продовжите підкорювати наступні вершини, а новий навчальний рік виявиться досить плідним», – зауважив ректор.

Також Андрій Євгенович докладніше зупинився на пріоритетних напрямках розвитку закладу у новому навчальному році.

У рамках конференції усі присутні заслухали доповідь першого проректора підполковника поліції Олександра Юніна про організацію освітнього процесу у 2020-2021 навчальному році та готовність до 2021-2022 навчального року.

Про результати науково-дослідної роботи у 2020-2021 навчальному році та перспективи розвитку на 2021-2022 навчальний рік учасникам заходу звітувала проректорка Лариса Наливайко.

Розвиток матеріально-технічної бази ДДУВС та ключові досягнення щодо напряму презентував проректор Олександр Сидоров.

Окрім цього, делегати конференції заслухали звіт голови профспілкового комітету Володимира Сагайдака про роботу Первинної організації профспілки ДДУВС у минулому році. Звітував спікер і про виконання колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом, а також надання повноважень на пролонгацію колективного договору на 2021-2022 навчальний рік.

Зокрема, делегати конференції заслухали доповідь заступника начальника відділу організації служби Олега Журавля про обговорення та погодження правил внутрішнього розпорядку університету на 2021-2022 навчальний рік.

У ході конференції трудового колективу було проведено вибори персонального складу Вченої ради Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. На підставі результатів таємного голосування до складу Вченої ради було обрано 29 науково-педагогічних працівників.

Усі звіти було затверджено делегатами одноголосно.

 

 


440