Шановні освітяни, курсанти, студенти, ліцеїсти та слухачі закладів освіти Міністерства внутрішніх справ України!

Новини університету

Щиросердечно вітаю вас із традиційним вересневим святом – Днем знань, та початком нового навчального року!

Відомча освіта – це нелегка та відповідальна справа. Тому перш за все хочу побажати першокурсникам стати гідними членами великої родини поліцейських та дружнього гурту здобувачів освіти закладів освіти МВС. Сьогодні ви стали на шлях захисту прав і свобод людини і громадянина, забезпечення правопорядку в державі. Вірю, що ваші добрі справи примножать славу працівників правоохоронних органів на благо нашої Батьківщини!

Сьогодні в закладах освіти МВС створено всі умови для підготовки високоякісних фахівців: працює авторитетний науково-педагогічний склад, діють чисельні наукові школи, упроваджено сучасні технічні рішення освітнього процесу. А далі, шановні здобувачі освіти, усе у ваших руках – старанне навчання є запорукою вашого професіоналізму в майбутньому.

Висловлюю слова щирої подяки викладачам і науковцям закладів освіти МВС за їхню щоденну напружену творчу працю. Зичу вам терпіння і професійних успіхів. Нехай ваші учні не просто досягають нових вершин, а стають з вашою допомогою чудовими людьми, гідними освіченими синами і дочками нашої країни.

Бажаю натхнення до навчання, дружньої атмосфери, гарних подій, чудових вражень і постійного прагнення до вдосконалення.

Нехай любов до України й людська шана надихають вас на славні звершення як у навчанні, так і у справі вірного служіння Українському народові!

 

В. о. державного секретаря
Міністерства внутрішніх справ України
Сергій ШЕВНІН

275