Розпочали навчальний рік із втілення дитячої мрії!

Новини університету

Коли мрія кличе вже з дитинства, треба реалізовувати її, не вагаючись! Саме в цьому допоміг нам переконатися 7-річний Максим Стахняк, якому напередодні Дня знань влаштували повне занурення у роботу поліцейського патрульні Дніпра та фахівці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Як розповідають представники Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області, до правоохоронців Максим звернувся разом зі своїм татом.

З’ясувалося, що хлопчик з раннього дитинства не втрачає нагоди поспілкуватися із поліцейськими, бо є справжнім фанатом цієї професії.

А цього разу навіть завітав у гості до Управління патрульної поліції та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Для Максима організували екскурсію та допомогли зануритися у діяльність правоохоронця: продемонстрували ранкове шикування, розповіли, як у поліцейського проходить робочий день, показали спеціальне спорядження, ознайомили з роботою чергової служби та навіть до тренування запросили.

Родзинкою зустрічі став візит до ДДУВС, де Максим дізнався, як до професійної діяльності готуються курсанти. Ще й базові спортивні навички отримав!

Окрім цього, представники кафедри тактико-спеціальної підготовки провели для хлопчика екскурсію новітнім мультимедійним тиром.

 

 


464