Представниця ДДУВС виступила з доповіддю на конференції у Будапешті!

Заходи відділу докторантури та аспірантури, Новини університету

Начальниця відділу докторантури та аспірантури Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дарія Лазарева взяла участь у конференції від Асоціації європейських поліцейських коледжів (AEPS) «Підготовка правоохоронців – найкращі світові освітні практики».

Конференція була організована факультетом правоохоронної діяльності Університету публічної безпеки у Будапешті.

Метою заходу стала презентація членами асоціації сучасних навчальних програм для правоохоронців. Серед учасників від України – Народний депутат України Олександр Бакумов та проректор Національної академії внутрішніх справ Сергій Чернявський.

Дарія Лазарева виступила із доповіддю та презентацією на тему «Професійна підготовка докторів філософії серед числа поліцейських за спеціальністю 081 «Право» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ».

Зазначимо, що тематика наукових досліджень докторантів ДДУВС визнана на загальноукраїнському рівні. Так, серед пріоритетних напрямів досліджень – стан і перспективи діяльності органів та підрозділів системи МВС в умовах розбудови України, удосконалення системи МВС як сектору національної безпеки, реалізація гендерної політики, протидія злочинності, міжнародне співробітництво тощо.

 

 


594