Ректор ДДУВС зустрівся із представниками студентського самоврядування!

Новини університету

Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулися організаційні збори керівництва закладу з представниками студентського самоврядування та науково-педагогічними працівниками студентських факультетів.

Зі студентами юридичного факультету та факультету соціально-психологічної освіти та управління спілкувався ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко разом із проректорами та деканами факультетів.

Зустріч проходила у форматі бесіди, а студенти мали змогу задавати ректору питання щодо організації навчального процесу, вдосконалення матеріально-технічної бази, проходження практики, можливостей стажування, дистанційного навчання тощо.

Як зазначив ректор Андрій Фоменко, розвиток кожного студента – це запорука розвитку університету.

«Ми готові вирішувати будь-які питання за допомогою діалогу. Ви навчаєтеся в стінах нашого закладу, а отже, у вас є певні думки, ідеї, пропозиції щодо запровадження в університеті конкурсів, круглих столів, воркшопів тощо. Ми ж зі свого боку готові до спілкування та забезпечення усіх необхідних умов для продуктивного розвитку», – підкреслив Андрій Євгенович.

Зокрема ректор ДДУВС зауважив, що у закладі є безліч можливостей не тільки для якісної освіти, а й для культурного чи спортивного саморозвитку.

У рамках організаційних зборів ректор Андрій Фоменко вручив подяки активним студентам за розвиток молодіжного руху, активну участь у житті міста та виконання покладених обов’язків. Так, відзнаки отримали студенти юридичного факультету Олексій Максимов, Орина Ковіненко, Андрій Жук, Микита Федорчак, Софія Бідняк, курсантка факультету превентивної діяльності Єлизавета Вільхова, курсант факультету органів досудового розслідування Артем Руденко.

Студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ долучалися до обговорення та надавали свої пропозиції щодо вдосконалення системи Moodle, оцінювання курсових робіт, умов проживання в гуртожитках, особливостей навчання, академічної мобільності тощо.

 

 


770