У ДДУВС відбулися змагання за звання самого спортивного факультету

Новини університету

Напередодні Дня фізичної культури та спорту у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ організували спортивне свято. Курсанти та студенти всіх факультетів демонстрували командний дух та свої сили у змаганнях із різних видів спорту.

Спортивне свято на підтримку здорового способу життя проходило у три етапи: біг, силова вправа, змагання з футболу. 6 команд по 30 учасників у кожній – всі старалися щосили прийти до фінішу першими та отримати переможний кубок.

Головний суддя змагань – завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктор Богуславський.

Розпочалися змагання з легкоатлетичного кросу. Хлопці та дівчата долали дистанцію у 1600 метрів.

Гарненько розім’явшись, учасники виконували силову вправу: хлопці – ривок гирі, дівчата – згинання та розгинання рук в упорі лежачи.

А на завершення спортивного дня студенти та курсанти грали в футбол. Футбольний матч складався з двох таймів по 7 хвилин кожен. Аби сформувати команди напередодні змагань з футболу на факультетах проводили відбіркові змагання.

За підсумками спортивного свята перемогу святкували курсанти збірної команди факультету органів досудового розслідування. Другими стали курсанти факультету кримінальної поліції, а почесне третє місце посіли курсанти факультету стратегічних розслідувань.

 

 


511