Вирішальне пенальті принесло збірній команді ДДУВС перемогу

Новини університету

На стадіоні «Олімпійські резерви» (м. Дніпро) відбувся чемпіонат Дніпропетровської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з футзалу серед збірних команд ОКФК правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб області, присвячений Дню фізичної культури і спорту України. Чемпіон змагань – команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Команди були сформовані з-поміж військовослужбовців, осіб рядового, начальницького складу та працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб області, курсантів та студентів профільних навчальних закладів – колективних членів обласної організації товариства.

За результатами жеребкування між представниками команд визначені підгрупи, в яких змагались учасники.

Як і інші змагання, турнір з футзалу проходив у напруженій та безкомпромісній боротьбі. Під час проведення чемпіонату жодна з команд-учасниць не хотіла поступатись одна одній у боротьбі за першість. Напруження трималось до останньої хвилини як серед гравців, так і серед вболівальників.

Наприкінці дня визначились переможці. Перше почесне місце виборола збірна команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, друге місце зайняла збірна команда військової частини 3021 Національної гвардії України, третє – збірна команда Донецького державного університету внутрішніх справ.

За словами тренера збірної ДДУВС з футболу Андрія Порохнявого, наша команда вийшла з групи А з усіма перемогами та в фінальному матчі виграла (по пенальті) у команди військової частини 3021 НГУ.

Призери були нагороджені медалями, а команди – дипломами та кубкам.

 

 


343