Як стати успішним управлінцем: про переваги професії дізнавалися школярі Дніпра

Новини університету

За такою темою науково-педагогічні працівники кафедри управління та адміністрування ДДУВС зустрілися із керівництвом та учнями Середньої загальноосвітньої школи №97 ім. І.П. Шкідченка.

Викладачі презентували спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування», зокрема зазначили, що головною метою такого навчального напряму є підготовка кадрів для органів державної влади та місцевого самоврядування.

У рамках бесіди завідувач кафедри управління та адміністрування Сергій Шевченко та директор школи Володимир Гречин висловили наміри про впровадження факультативного освітнього проєкту управлінської грамотності для учнів старших класів.

«Це без перебільшень один із найкращих та найбільш сучасних закладів загальної середньої освіти в області, про що говорить високий рівень підготовки школярів. Щороку тут реалізуються креативні та інноваційні проєкти. Наразі ми готуємо для підписання угоду про співпрацю між університетом та школою, адже плануємо дружні відносини переводити у нову площину», – зазначив Сергій Шевченко.

 

 


575