Якість освіти через комунікацію зі стейкхолдерами

Новини та оголошення кафедри міжнародних відносин, Новини університету

З метою покращення практичної складової навчання та впровадження інноваційних освітніх технологій кафедра міжнародних відносин факультету соціально-психологічної освіти та управління Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ активно співпрацює зі стейкхолдерами. Так, в інформаційному агентстві «МІСТ-ДНІПРО» відбулася пресконференція, спікерами якої виступили – завідувачка кафедри Ірина Алєксєєнко та професор кафедри Микола Несправа. До обговорень долучилися студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Учасники розповіли про новації в освітньому процесі, більш детально зупинилися на перспективах удосконалення механізму практичної складової підготовки закладів вищої освіти за спеціальністю.

Розмова зі стейкхолдерами видалася цікавою, змістовною та надзвичайно корисною. У ході бесіди директор інформаційного агентства Олександр Смирнов поділився власним досвідом інформаційно-аналітичної діяльності, розповів про специфіку практичної роботи в сфері соціальних комунікацій.

Велика кількість запитань до працівників інформагентства свідчила про вдалий формат такої співпраці зі стейкголдерами.

Гарант освітньої програми завідувачка кафедри міжнародних відносин Ірина Алєксєєнко представила учасникам зустрічі оновлену освітню програму 2021 року з описом змін, що відбулися.

Олександр Смирнов відмітив позитивні моменти, що стосуються вдосконалення освітньої програми, за якою навчаються студенти-міжнародники, підкресливши, що вона є логічною, збалансованою. Також додав, що завдяки таким освітнім компонентам, як інформаційно-аналітична діяльність в міжнародних відносинах, заклади вищої освіти мають змогу сформувати фахові компетенції з суспільних комунікацій, закріпивши їх під час стажування в інформагенції.

 

 


476