Робимо світ чистішим: як у ДДУВС проходив «World Cleanup Day»?

Новини університету

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» відзначили вихідними у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. І не символічно, а діями: до масштабного челленджу долучилися представники всіх курсантських факультетів, а також юридичного факультету.

Так, курсанти факультету органів досудового розслідування відвідали Центр соціальної підтримки дітей «Довіра» та допомогли з наведенням порядку. Хлопці та дівчата прибрали всю територію інтернату.

Не забули і про бесіду з дітлахами щодо необхідності захисту природи від втручання людей.

Окрім цього, курсанти з факультету органів досудового розслідування прибрали територію університету.

Наступними, хто долучився до всесвітньої акції, стали курсанти факультету стратегічних розслідувань. Майбутні поліцейські влаштували генеральне прибирання у Севастопольському парку. Розповідають: такі акції необхідні, адже це вдала можливість мотивувати людей турбуватися про чистоту свого міста.

«Разом із товаришами показуємо на власному прикладі, що вклад в облагороджування міста може зробити кожен, і цим не варто нехтувати», – зазначає курсант факультету стратегічних розслідувань Артем Покотилов.

Зокрема юнаки та дівчата відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Барвінок», де прибрали територію.

Курсанти факультету кримінальної поліції у свою чергу наводили порядок на території університету та прилеглих ділянках проспекту Гагаріна.

Не залишилися осторонь всесвітньої акції і курсанти факультету превентивної діяльності. Так, майбутні правоохоронці відвідали Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома», де прибрали територію та здійснили ремонтні роботи у спальних приміщеннях закладу.

Студенти юридичного факультету також відвідали підшефний заклад – Навчально-реабілітаційний центр «Горлиця», де влаштували прибирання.

 

 


299