Зустріч студентів з представниками незалежної організації ELSA Dnipro

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч студентів із представниками громадської організації «Європейська Асоціація Студентів Права Україна» (ELSA). Бесіду організувала студентсько-курсантська рада закладу.

Про діяльність, структуру та мету організації ELSA Dnipro розповіла президентка дніпровського осередку – студентка 2-го курсу юридичного факультету ДДУВС Орина Ковіненко.

З її слів стало відомо, що The European Law Students’ Association – це міжнародна, незалежна, неполітична та неприбуткова організація, що об’єднує студентів-правників та молодих юристів, які зацікавлені в науковому та особистому вдосконаленні. Членами ELSA є 44 країни Європи, що налічує 432 юридичних факультетів, 60 000 студентів. Діяльність ELSA включає в себе велику різноманітність академічних та професійних заходів, які спрямовані на надання членам Асоціації можливості покращити свої навички.

Також присутнім була доведена інформація про заходи ELSA Dnipro, зокрема, судові змагання, стажування студентів на різних юридичних посадах, подальше працевлаштування тощо.

Представники ELSA Dnipro звернули увагу студентів, що їхня організація є міжнародною, це у свою чергу відкриває багато можливостей не лише для роботи, а й для подорожей.

 

 


314