Караоке на плацу запалює серця та відкриває нові таланти

Новини університету

Традиційний пісенний конкурс «Караоке на плацу» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Курсанти перших курсів з усіх факультетів мали змогу продемонструвати свої вокальні здібності та весело провести час.

Гра проходила у три тури. У першому – 11 вокалістів співали фрагмент улюбленої пісні. Кожен факультет представляло по 3 учасники.

Ведучими шоу були слухачка магістратури Віолета Рец та курсант другого курсу факультету стратегічних розслідувань Сергій Ямшиков.

У півфінал пройшло 6 кращих співаків. Кожен із них заспівав пісню «на вибір». Тут найголовніше – сподобатися глядачам і своїм виконанням змусити їх аплодувати якомога голосніше. Троє учасників, за яких вболівали найбільше, пройшли далі.

Обирало кращого співака університету компетентне журі, до складу якого увійшли помічник ректора Володимир Ковбаса, заступниця начальника відділу кадрового забезпечення Марина Перькова, завідувачка відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи Наталія Карнаух та фахівчиня Ольга Кузіна.

У фіналі звання переможця виборювали курсант факультету стратегічних розслідувань Дмитро Собильський, курсантка факультету досудового розслідування Катерина Грибченко та курсантка факультету досудового розслідування Владислава Форгова.

Впевненості співакам додавала гаряча підтримка вболівальників. За словами курсантів, атмосфера була настільки піднесеною, що ноги самі пускалися в танок.

За рішенням суддів звання переможця «Караоке на плацу-2021» отримала представниця слідчого факультету Владислава Форгова.

Дівчина займається вокалом з 5 років. Говорить, що у неї вся родина співоча. Влада закінчила Широківську музичну школу, неодноразово перемагала на всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсах.

«Вперше співала у новому колективі, через це дуже хвилювалася. Побороти страх допомогли одногрупники, мій улюблений взвод. Їхня підтримка – моя перемога», – розповідає курсантка-першокурсниця.

Не обійшлося і без призів у номінаціях. Диплом «Найактивніша група підтримки» отримав факультет превентивної діяльності. Диплом «Приз глядацьких симпатій» вручили курсанту факультету стратегічних розслідувань Івану Кудлі.

 

 


681