Запрошуємо долучитися до онлайн-семінару за участі експерта Еразмус+!

Анонси університету, Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

30 вересня 2021 року о 16:00 на платформі ZOOM розпочнеться онлайн-семінар Національного експерта Еразмус+ (HERE team) на тему «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації».

До участі запрошуються: викладачі закладів вищої освіти, гаранти освітніх програм та науково-педагогічні працівники, залучені до розроблення та моніторингу освітніх програм, а також керівники факультетів, навчальних та навчально-методичних відділів, фахівці підрозділів, що забезпечують практичну підготовку здобувачів вищої освіти та працевлаштування випускників, заступники керівників закладів вищої освіти, діяльність яких пов’язана з розробкою та забезпеченням якості освітніх програм.

Спікер заходу – національний експерт з реформування вищої освіти, проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету «Одеська морська академія» Вадим Захарченко.

Реєстрація обов’язкова. Форми для участі будуть відкриті до 12-ї години 30 вересня 2021 року. Підтвердження щодо участі будуть надіслані учасникам на вказану електронну скриньку до 15:00 цього ж дня.

Контактна особа: менеджер НЕО в Україні Катерина Жданова.

Контакти:

office@erasmusplus.org.ua,

+38 093 773 43 92.

 

 


376