Зустріч студентів університету з адвокатом В’ячеславом Шестіріковим

Новини університету

Уже стало доброю традицією на кафедрі цивільно-правових дисциплін запрошувати до студентів представників різних видів юридичних професій. Так, на зустріч до майбутніх юристів завітав відомий адвокат В’ячеслав Шестіріков, який поділився професійним досвідом роботи та нюансами адвокатської практики.

В’ячеслав Шестіріков займається адвокатською діяльністю 20 років, здійснював представництво у судах Англії та Іспанії.

У ході спілкування зі здобувачами значна увага була приділена питанням європейського цивільного процесу в аспекті необхідності реформування процесуального законодавства країн-учасниць ЄС, створення подібних спрощених національних цивільно-процесуальних норм, а також уніфікації окремих інститутів цивільного процесуального права всередині ЄС.

Крім того під час заняття були розглянуті найбільш перспективні шляхи уніфікації та гармонізації цивільного процесуального законодавства, наказне та окреме провадження як основа для оптимізації цивілістичного судочинства в України.

Наприкінці зустрічі адвокат В’ячеслав Шестіріков повідомив студентам про можливість співпраці, а також закликав долучатись до живого права.

 

 


475