Конкурс на кращу наукову роботу приніс нові відзнаки ДДУВС!

Новини університету

У Міністерстві освіти і науки України визначили переможців у конкурсі на кращу наукову роботу з нагоди 25-ї річниці Конституції України. Найкращих було обрано серед понад 100 учасників. Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ також отримали відзнаки.

Студентку юридичного факультету Уляну Шемет було відзначено у номінації «Конституційно-правове регулювання правовідносин в Україні». Наукову роботу вона виконала під керівництвом проректорки ДДУВС Лариси Наливайко.

Курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Тетяна Трень була нагороджена у номінації «Теоретико-методологічні основи конституціоналізму». Робота виконана під науковим керівництвом завідувача кафедри теорії та історії держави і права Валентини Боняк.

Урочисте нагородження переможців відбулося у Києві, у конференц-залі Міністерства освіти і науки України.

Зі словами привітань до усіх присутніх звернувся перший заступник міністра Андрій Вітренко.

«Розвиток нашої держави неможливий без активної, талановитої молоді, яка зацікавлена у розбудові демократичності, верховенства права та законності в усіх сферах суспільного життя. Заходи, присвячені 25-й річниці Конституції України свідчать про широку зацікавленість молоді у проблемах розвитку конституціоналізму. Результати ваших досліджень переконують, що Україна готова до позитивних змін», – підкреслив Андрій Олександрович.

 

 


421