Зустріч зі школярами Кіровоградщини

Новини та оголошення кафедри міжнародних відносин, Новини університету

До загальноосвітніх середніх закладів освіти м. Долинська та с. Маловодяного Кіровоградської області завітали викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з профорієнтацією.

Представники факультету соціально-психологічної освіти та управління, юридичного факультету та факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності зустрілися зі старшокласниками та вчителями 5 шкіл Кіровоградщини.

Під час презентації говорили про особливості цьогорічної вступної кампанії. Співробітники університету розповіли учням про спеціальності, можливості та переваги навчання у ДДУВС. Також увагу акцентували на потужній матеріально-технічній базі закладу, особливостях організації навчального процесу та практики, умовах проживання.

Звичайно ж, не обійшлося без запитань. Майбутні абітурієнти цікавилися організацією дозвілля та спортивного життя у закладі освіти. Викладачі повідомили школярам про те, що в університеті функціонують різні творчі гуртки та спортивні секції, які всі бажаючі охочі можуть відвідувати безоплатно.

Наприкінці зустрічі всі разом переглянули презентаційні відеоролики про університет. На згадку про цікаву зустріч абітурієнти отримали іміджеву продукцію, а для більш повного ознайомлення зі спеціальностями та умовами вступу – інформаційні листівки.

 

 


463