У ДДУВС привітали всіх служителів Феміди та освітян

Новини університету

Сьогодні приймали вітання юристи та педагоги Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. У закладі освіти відбулися урочистості з нагоди Дня юриста та Дня працівників освіти.

Cвято розпочалося з поздоровлень ректора полковника поліції Андрія Фоменка. Він наголосив на тому, що професія юриста вважається однією з найдревніших і найшановніших в історії цивілізації.

«Сьогодні, пройшовши через віки, ця професія не втрачає попиту та користується повагою у суспільстві. Бути юристом – велика честь і велика відповідальність. Юрист – це та людина, яка зрощує майбутнє нашої держави, виступає гарантом законності та правопорядку у суспільстві. І ви всі тут присутні докладаєте чималих зусиль, передаєте свій досвід, аби зі стін нашого університету виходили дійсно висококваліфіковані фахівці, юристи нової генерації», – сказав у своїй промові ректор.

Андрій Євгенович подякував науково-педагогічним працівникам університету за досягнення та наполегливу працю. Він побажав колегам успіхів, натхнення, саморозвитку, реалізації усіх намічених цілей та здійснення найзаповітніших мрій.

Привітати колектив університету завітали почесні гості: заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Леонід Маньковський, голова Дніпропетровського окружного адміністративного суду Андрій Коренев, перша заступниця начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Ольга Захарова.

З нагоди свята та за плідну співпрацю ректор університету нагородив почесних гостей годинником «55 років ДДУВС».

У рамках урочистого заходу за сумлінне виконання професійних обов’язків та з нагоди Дня юриста та Дня працівників освіти медалями, подяками та грамотами нагородили кращих фахівців закладу.

За сумлінну плідну науково-педагогічну діяльність, вагомий внесок у підготовку кваліфікованих фахівців у галузі правознавства, а також з нагоди Дня юриста та Дня працівників освіти правами ректора нагрудним знаком «55 років ДДУВС» нагороджено професора кафедри українознавства та іноземних мов факультету стратегічних розслідувань Анатолія Поповського, професора кафедри економічної та інформаційної безпеки Володимира Вишню, старшого викладача кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету превентивної діяльності Миколу Репана, начальницю відділу докторантури та аспірантури старшого лейтенанта поліції Дарію Лазареву.

Медаллю «55 років ДДУВС» нагороджено першого проректора підполковника поліції Олександра Юніна, проректорку Ларису Наливайко, начальницю відділу юридичного забезпечення Тетяну Шевчук, старшого викладача кафедри економічної та інформаційної безпеки Сергія Прокопова, старшу наукову співробітницю наукової лабораторії соціологічного моніторингу Ганну Ревіну, провідного фахівця відділу кадрового забезпечення капітана поліції Олексія Кучеренка, доцентку кафедри оперативно-розшукової діяльності факультету кримінальної поліції Марину Волошину, старшу викладачку кафедри кримінального процесу факультету органів досудового розслідування Надію Бублик.

Наручний годинник «55 років ДДУВС» ректор вручив завідувачці кафедри цивільного права та процесу факультету кримінальної поліції Кристині Резворович, завідувачу кафедри кримінально-правових дисциплін юридичного факультету Володимиру Шаблистому, доценту кафедри кримінального права та кримінології факультету органів досудового розслідування Василю Березняку, начальнику інформаційно-технічного відділу підполковнику поліції Олександру Щербині.

За високі досягнення в службовій та науково-педагогічній діяльності, професіоналізм, а також з нагоди відзначення Дня працівників освіти грамоту Департаменту освіти та науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації отримали декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко, завідувачка кафедри фізичного виховання юридичного факультету Ірина Скрипченко, професор кафедри соціально-гуманітарних дисциплін юридичного факультету Артур Маргулов, професорка кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету Лілія Золотухіна.

За сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків, високі досягнення в науково-педагогічній діяльності самовіддану працю та високий професіоналізм почесною грамотою Дніпропетровської обласної ради було нагороджено завідувача навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем превентивної діяльності факультету превентивної діяльності майора поліції Олексія Бочкового, завідувача наукової лабораторії соціологічного моніторингу Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації Максима Почтового.

За високі досягнення в службовій та науково-педагогічній діяльності, професіоналізм та ініціативу в роботі, а також з нагоди Дня юриста та Дня працівника освіти подяку Дніпровського міського голови отримали завідувач кафедри економічної та інформаційної безпеки Едуард Рижков, старша інспекторка відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю Лілія Бобрішова.

Наказом Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) за високі досягнення в службовій та науково-педагогічній діяльності, плідну співпрацю, професіоналізм, ініціативу в роботі та з нагоди відзначення Дня юриста була оголошена подяка доценту кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Дмитру Казначєєву.

Після офіційних привітань та нагородження працівників ДДУВС усіх присутніх вітав колектив художньої самодіяльності – студія творчого руху «eSTeD».

 

 


912