Шановні першокурсники!

Новини університету

Від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ України і себе особисто щиро вітаю вас з урочистою подією у вашому житті – прийняттям Присяги поліцейського.

Складання присяги в житті кожного поліцейського назавжди залишиться ключовим моментом, від якого розпочнеться новий відлік їхнього життя в правоохоронній системі нашої держави.

Сьогодні ви склали клятву на вірність Українському народові. Відтепер саме ви – гарант незалежності та безпеки держави, складова частина системи забезпечення спокою і правопорядку в Україні. Завжди вірте у власні сили, залишайтеся сильними, наполегливими в навчанні, цілеспрямованими в досягненні поставленої мети.

Бажаю, щоб служба в поліції була покликом ваших сердець та справою всього життя. Будьте мужніми, гордо носіть форму, отримуйте цінний досвід і знання, спрямовуйте зусилля на захист людей від протиправних посягань, відстоюйте їх конституційні права та свободи.

Нових звершень, успіхів та натхнення у поліцейській службі на благо держави. Вірю, що ви не зрадите своїм принципам, станете зразком та справжньою гордістю нашої нації.

Будьте завжди вірними народу України та словам Присяги!

 

В. о. державного секретаря
Міністерства внутрішніх справ
Сергій ШЕВНІН

335