Практичний досвід для студентів-психологів: ДДУВС пропонує нові можливості!

Новини університету

Відкриту лекцію для студентів кафедри психології та педагогіки факультету соціально-психологічної освіти та управління Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ провели нещодавно на базі Центру медичної та соціально-педагогічної реабілітації «Dnipro Sensory World». Захід відбувся у рамках договору про співпрацю, укладеного між ДДУВС та Товариством з обмеженою відповідальністю «Дніпро Преміум Клінік».

Заняття відбулося під керівництвом голови центру Ганни Кириченко.

У рамках лекції майбутні фахівці заглибилися в інноваційні методи роботи закладу, які ефективно використовуються мультидисциплінарною командою для роботи з особливими дітьми.

Здобувачі вищої освіти також ознайомилися з висококваліфікованим складом працівників закладу, які працюють за європейськими психолого-педагогічними та корекційно-розвитковими протоколами.

Як зазначають фахівці кафедри, найближчим часом студенти матимуть можливість проходити навчальну практику на базі сучасного реабілітаційного закладу та відпрацьовувати практичні навички під керівництвом досвідчених педагогів, психологів та лікарів.

Зазначимо, що консолідація зусиль між реабілітаційним центром та Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ в рамках державно-приватного партнерства є запорукою ефективної організації інклюзивного навчання та підготовки майбутніх висококваліфікованих фахівців, які хочуть пов’язати свою майбутню професію з інклюзивною освітою.

 

 


718