Гранти на персональні проєкти у сфері освіти

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Кінцевий термін: 10 листопада 2021 о 15:00 за київським часом

Грант пропонує до 4 000 євро на ваш особистий проєкт із залученням ЄС або Великої Британії. Скористайтеся з нього, щоб реалізувати ідею, яка вже давно не дає вам спокою.

Запишіться на воркшоп з інклюзії, проведіть анкетування європейських колег для посібника з освітнього менеджменту, проконсультуйтеся з експертами з ЄС з приводу викладання іноземних мов та використайте нові знання для створення застосунку, що допоможе дітям опанувати англійську – ось лише кілька прикладів із тисяч ідей, які можуть стати вашим персональним проєктом.

Уважно читайте інструкції для учасників конкурсу та подавайтеся. Ми чекаємо на ваші надихаючі проєкти. Щоб дізнатися про тонкощі грантів та поставити запитання їхньому менеджеру, долучайтеся до прямого ефіру у Facebook о 16:00 2 листопада.

Що таке персональний проєкт?

• Це особистий професійний виклик. Ви маєте отримати досвід керування проєктом, нові навички та корисні знайомства.

• Це нова ініціатива. Не одна з поточних робочих задач, якими ви й так займаєтеся.

• Це співпраця з ЄС або Великою Британією. Навчайтеся у іноземних колег або презентуйте їм свої напрацювання.

• Це про досвід, а не прибуток. Ви не отримаєте гонорар за роботу, але отримаєте можливість втілити проєкт мрії або прокачати навички.

• Це будь-що, що вас захоплює. Навчання, стажування, нетворкінг, запуск проєкту, блогу, курсу та тисячі інших ініціатив.

Більше інформації

 


265